· 

Gevulde puntpaprika met ricotta

Deze gevulde puntpaprika's maakte ik vorige week met een paar ingrediënten die we nog in huis hadden en het was hartstikke lekker geworden.

 

Ingrediënten:

4 puntpaprika's

350 gr rundergehakt 

Ricotta

1 ui gesnipperd 

2 knoflookteentjes fijn gehakt

Kaas, geraspt (ik heb cheddar gebruikt)

Groene kruiden bv peterselie 

Peper/ zout en een snufje cayennepeper 

 

-Fruit ui en knoflook

-Rul het gehakt

-Voeg peper en zout toe

-Voeg ricotta toe en een snufje cayennepeper

-Snij de paprika's in de lengte open en verwijder de zaadlijsten.

-Schep het gehaktmengsel erin en strooi de kaas erover

-Bak in een oven op 200 graden ongeveer 15 a 20 minuten

-Strooi er verse kruiden over.

 

Wij aten dit met een frisse bulgur salade. 

 

Eet smakelijk!